Početna

Alu Markom Com d.o.o je privredno društvo osnovano 2008. godine.  Prvobitna delatnost društva  bila je izrada ALU i PVC stolarije međutim, kako se godinama društvo razvijalo, sada  je prvenstvena delatnost društva izrada čeličnih konstrukcija, izrada montažno – demontažnih hala kao i izgradnja stambenih i poslovnih objekata.

Godinama je preduzeće ostvarivalo pozitivne rezultate rada, i zahvaljujući istima Alu Markom je dostigao 29 zaposlenih radnika. Njihov cilj je da se svake godine zaposle i obuče novi radnici dok  se stalno zaposlenim radnicima obezbeđuje mogućnost stalnog usavršavanja.

Brzom i kvalitetnom izradom čeličnih konstrukcija društvo se probilo na tržište Evropske unije pa se stvorila mogućnost otvaranja predstavništva firme u Hrvatskoj. Zbog velike potražnje proizvoda, Alu Markom Com d.o.o je registrovao ogranak u Osijeku kako bi mogao lakše sarađivati sa partnerima na tržištu Evropske unije.

Rezultat komunikacije i saradnje sa evropskom unijom jesu solarni bilbordi koji predstavljaju novinu u poslovanju velikih kompanija, i istovremeno održiv vid oglašavanja. S toga možemo okarakterisati projekat firme Alu Markom koja podržava i implementira distribuciju solarnih bilborda kao održivi projekat budućnosti koji će zasigurno naći svoje mesto u modernom i održivom načinu propagande firmi, a možda i šire jer za svoje funkcionisanje koristi isključivo solarnu energiju.

Alu Markom Com d.o.o, ceo sistem upravljanja se zasniva na zahtevima standarda ISO i EN. Preduzeće svojom politikom kvaliteta izražava težnju ka maksimalnom zadovoljenju kupaca. Velika pažnja se posvećuje zahtevima kupaca i firma bazira svoje poslovanje ka ispunjavanju istih.

Danas preduzeće ima vrlo raznoliku paletu proizvoda vrhunskog kvaliteta. Pravilan odabir dobavljača sirovina i nabavka isključivo repromaterijala proverenog kvaliteta, njihov stalni nadzor u skladišnim kapacitetima i redovna kontrola, imaju za rezultat i izuzetan kvalitet krajnjeg proizvoda. Plasman svojih proizvoda preduzeće vrši u svojoj maloprodaji, kao i direktnom saradnjom sa firmama i  javnim preduzećima putem tendera.

© Alu-markom 2022